TT2 AFTERWORK OP DOK NOORD EDITIE 1 & 2

 

Op 21 juni en 28 juni pakken we uit met onze eerste en tweede editie van onze afterwork.
Ideaal om de start van de zomer en het begin van de schoolvakantie te vieren.

21 juni Paul John with Shilton Almeida : whisky en cocktails

Op 21 juni is Shilton Almeida aanwezig vanaf 16 uur om al uw vragen over Indische single malt te beantwoorden. U kan een uitgebreide range whisky’s van de distilleerderij proeven per dram.

U betaalt dus per whisky die u wilt proeven en bij aankoop van een van de geproefde flessen wordt de dram van de fles in kwestie terugbetaald.

U kan ook genieten aan zeer democratische van een coctail op basis van Paul John whisky en een uitgebreid gamma aan gin tonics en wijnen per glas.

Er zijn ook nog enkele plaasten vrij voor de Paul John Tasting . Inschrijven kan door overschrijving van 30 euro per persoon op rekeningnummer BE19 7370 2901 9312 met vermelding van “PAUL JOHN TASTING”+ je telefoonnummer.

 

28 juni Sacred Microdistillery met Balder Van de Velde : Gin – Vermouth – Negroni

Op 28 juni is Balder Van de Velde aanwezig vanaf 14 uur die u zal laten  kennismaken met de producten van de Sacred Microsdistillery, : een ruime range van gin, vermouth en zelfs een ready made Negroni.

U betaalt per gin – vermouth of coctail die uw wenst te proeven en bij aankoop van de fles in kwestie krijgt u een korting.

 

Tot dan
Karel


Je ontvangt deze mail omdat je ingeschreven bent op onze nieuwsbrief.
Wens je deze mails niet langer ontvangen? Uitschrijven
Problemen bij het bekijken van deze email? in je browser bekijken