Ontdek nu onze exclusieve wijnpakketten kosteloos bij u aan huis geleverd!

In deze moeilijke tijden, waarbij we zoveel mogelijk in ons ‘kot’ moeten blijven, kunnen we er met z’n allen maar beter het beste van maken. Waarom dan niet genieten van een heerlijk en uniek flesje wijn tijdens je favoriete programma op televisie? U hoeft er zelfs niet voor buiten te komen!

Pakket 1: Tasttoe two Ubeta pakket

Graag stellen wij u onze nieuwe en delicate aanwinst voor. We ontvingen namelijk een lading Ubeta wijnen uit het Spaanse Navarra.

Wat maakt Ubeta zo uniek?

De wijnmaker, Roberto Agirre, beschikt over heel oude wijngaarden van de rode en witte Grenachedruif en een zeer beperkt perceel met de Merlotdruif. De filosofie van het domein, de oude wijnstokken en de beperkte en volledig biologische productie, leiden tot unieke wijnen met een ziel. Een extra drijfveer voor deze aanpak is de bescherming van de Chersophilus duponti of the Dupont’s Lark, een vogel die met uitsterven is bedreigd en voorkomt in en rond de wijngaarden van Roberto, bioloog in hart en nieren…

Maak kennis met deze unieke wijn via ons pakket met:

2 flessen Ubeta wit 2019
1 fles Ubeta rosé 2019
2 flessen Ubeta rood 2017
1 fles Anton Agirre rood 2016
van hetzelfde domein

We leveren kosteloos aan huis in de ruime Gentse Regio!

U ontvangt bovenop dit pakket een cadeaubon of een voucher van €10, te spenderen bij restaurant Quarante Cinq in Evergem na de lockdown of voor een afhaalmaaltijd bij restaurant Ter Burg te Gent, te besteden tijdens de lockdown.

Prijs voor dit pakket: €95,60

Pakket 2: Haal de lente in huis met ons “Tasttoe Two lentepakket”!


We hebben voor u ook een pakket samengesteld dat goed samengaat met het eerste lentezonnetje dat onze huiskamers binnen schijnt. Dit 6 flessen tellende pakket omvat:

1 fles Cava Robert J. Mur Tradition
1 fles Amor Rosé 2019
1 fles La Galope Chardonnay 2018
1 fles Quintas Do Homen Arinto 2018
1 fles Beira Douro Reserva 2013
1 fles Ubeta Rood 2017.

Bij aankoop van dit pakket worden u, naast de gratis levering, 2 pakjes natuurlijke chips
“Nola Long Crisp spinach” en “Nola Long Crisp Paprika” aangeboden. Zo ondersteunt u samen met ons deze jonge sympathieke start-up.

Prijs voor dit pakket: €59,50 

U kan deze pakketten eenvoudig bestellen door onderstaand formulier in te vullen of door een mail te sturen naar met vermelding van het gewenste pakket, uw naam, voornaam, leveringsadres, telefoonnummer en de gewenste betaalmethode.

Betalen kan via overschrijving op rekeningnummer BE19 7370 2901 9312 of bancontact ter plaatse (niet in cash), in het kader van de veiligheidsvoorschriften ivm het coronavirus.

Gelieve bij bestelling via mail van het “Tasttoe Two Ubeto pakket” aan te geven of u een cadeaubon of voucher wenst voor restaurant Quarante Cinq of een voucher voor restaurant Ter Burg. Wij brengen u dan zo snel mogelijk op de hoogte van het moment van levering.

Wij klinken alvast op uw gezondheid!

P.S.: Een pakket kan ook worden aangevuld met een fles gin, whisky, rum, cognac, vermouth
Geef ons uw persoonlijke smaak en budget door en we doen een voorstel.

Indien u kiest voor levering aan huis of vrije keuze ipv het wijnpakket nemen we contact met u op om verder af te spreken.