Winter by Tasttoe Two en Carlos & Maura

in aanwezigheid van Roberto van Ubeta wijnen

Van donderdag 08 december tot en met zondag 11 december houden we onze degustatiedagen waar zowel een ruim assortiment wijnen en spirits te proeven zullen zijn.

We zijn superblij dat na alle perikelen door corona Roberto van Bodegas Ubeta zal aanwezig zijn om zijn wijnen voor te stellen. Voor de meesten onder u zijn de Ubeta wijnen al gekend en kan u eindelijk kennismaken met deze mythische supersympathieke wijnproducent. Voor de anderen wordt het een super aangename kennismaking met de wijnen van deze bio top bodega.

Ideaal om uw eindejaar aankopen te doen , een aantal kerstcadeautjes te kunnen afvinken van de lijstjes en u te laten adviseren voor de aangepaste wijnen voor uw kerst of eindejaar diner, of gewoon uw kelder wat aan te vullen.

Dit alles zal gebeuren in een gezellige sfeer en dit weekend zal mee verzorgd worden door ons food en wine concept Carlos en Maura. U zal gedurende deze vier dagen de mogelijkheid hebben om een hapje te eten of een hoofdgerecht te nuttigen. Maura zal u de keuze laten uit een aantal hapjes of een heerlijk hoofdgerecht (vegetarisch – vlees of vis). De meeste gerechten zullen worden bereid op de Ofyr wat de gezellige wintersfeer alleen maar zal versterken. 

Hiervoor reserveren is niet noodzakelijk maar wel aanbevolen gelet op de beperkte capaciteit en kan via .

Wanneer :

Donderdag 08 december 11u – 22u – Hapjes en Food van  16u tot 22u
Vrijdag 09 december 11u – 22u – Hapjes en Food van 16u tot 22u
Zaterdag 10 december 10u – 22u – Hapjes en Food van  12u tot 22u
Zondag 11 december 11u – 19u – Hapjes en Food van  12u  tot 19u

Waar : Tasttoe Two Dok Noord 7 001/A 9000 Gent

Wij gebruiken cookies om u een gebruiksvriendelijke en veilige website aan te bieden. Door deze website te gebruiken, gaat u hiermee akkoord?